Sandmilen
Kongevillaen
Hirsholmene
 

Det vil vi

Skagen Havkajakklub er en aktiv klub, der lægger vægt på glæden ved at sejle havkajak og være i nær kontakt med naturen. Selvom vi ikke går op i præstationer og hvor hurtigt den enkelte kan sejle, kan man ikke undgå at få masser af motion og frisk luft, når man tager ud og sejle i en havkajak.

 

Du kommer også meget tæt på naturen og kan komme tæt ind på livet af såvel fugle som sæler. Du kan være heldig at blive fulgt hjem af en sæl, eller du kan opsøge dem på Grenen.

 

Vi lægger stor vægt på sikkerheden, da vi erkender, at havet er en farlig legeplads, hvis ikke man kender og respekterer dets kræfter. Derfor er det vigtigt, at den enkelte roer kender sig selv og er i stand til at vurdere, hvornår det er forsvarligt at gå på havet.

 

Det er vores mål for den enkelte roer, at det med tiden ikke bliver vejret, der afgør hvornår man kan sejle, men at den enkelte roer udvikler sine evner og sin teknik til at kunne klare flere og mere krævende situationer.

 

Det er således heller ikke årstid eller temperatur, der afgør, om afvikler vores fælles roture. De foregår uanset om der er 30 graders varme eller 15 graders frost. Det handler kun om at afpasse påklædningen efter forholdene. T-shirt eller tørdragt?

Grenen
Skagen Havkajakklub, Vestre Strandvej 29, 9990 Skagen. Tlf. 28 29 46 63
Lav din egen hjemmeside med mono.net