Turbeskrivelser

På denne side bringer vi medlemmernes egne turbeskrivelser.
Hvis du har været på en tur, hvor du gerne vil dele dine oplevelser med andre, kan du sende din turbeskrivelse til mthaarup@10mb.dk. Send også gerne billeder med.

Din turbeskrivelse kan måske virke som inspiration for andre.....
 
Mai-turen Norge 2015
Overskrift
I Kristi Himmelfatrsdagene 2015 deltog Michael Thaarup og Bjarke Egelund i Lillesand Padleklubs Mai-tur, som det hedder på norsk. Turen byggede på konceptet, at alle roere kunne tage vare på sig selv og medbragte mad og overnatning til eget forbrug.
Turen var planlagt af Peter Jensen - formand for Lillesand Padleklub og dansk immigrant fra Aalborg og bød på en varieret tur til øer og kanaler, hvor vi overnattede i telt, hvor vi kom frem.
Du kan læse Bjarke og Michaels turberetning, som blev bragt i Havkajakroernes blad.
Læs turberetningen her
Mors rundt
Mors rundt på to dage
Mandag og tirsdag den 28-29 juli tog Jesper Møller Mors rundt i sin Havkajak. Turen er på godt 100 km ialt. Du kan læse Jespers turberetning og se billederne fra turen.
Læs turberetningen og se billederne her.
Nørrejyske Ø - Skagen til Nykøbing Mors
Jesper Møller 18-22 juni 2013
Tirsdag den 18. juni 2013
Distance: Skagen - Asaa Havn, 74,75 km. 

Start: 7:23. Ankomst: 21:40.
Rotid: 12t 29 min. Pauser: 1 t 48 min (holdt nøjagtigt efter 3, 6 og 9 timer).

Vejr: En fin dag med sol, en kombination af mod- og fralandsvind i starten på 5-8 m/s, siden mere roligt med pålandsvind og tilsidst en blid medvind. Bølgehøjden i starten og ved Strandby var ca. 1/2 m, ellers ret så roligt. 

Turen bød først på det velkendte klitlandskab indtil Aalbæk, så enge, plantager, sommerhusområder byer samt strandenge nord for Vorså og videre syd på. Vandet var klart indtil nord for Sæby, hvorefter det stop på grønalgesuppe garneret med brændmænd i flere farver........
Læs hele turbeskrivelsen her
Skagen Havkajakklub, Vestre Strandvej 29, 9990 Skagen. Tlf. 28 29 46 63
Lav din egen hjemmeside med mono.net